Om oss

 

 

 

 

Maltikra är ett bolag som startade sin verksamhet år 2014. Vi har ingen affär utan bara ett lager beläget i utanför Ystad. Efter överenskommelse går det bra att hämta beställda grejor. Sedan 2005 har jag varit engagerad i biodling i Rumänien och Ungern. Vi har ett 60 bisamhällen utanför Ystad som pollinerar raps, åpplen och vitklöver

Vår ambition är att etablera oss som en seriös leverantör i Sverige vad gäller honungsslungor. Om den svenske biodlaren planerar och beställer i god tid kan vi leverera högkvalitativa slungor till låga priser.

Andra biredskapsföretag i Sverige har 3-4000 artiklar i sortimentet. Vår ambition är att begränsa antalet artiklar till ett fåtal, ca 30-40 st, av hög kvalitet och låg prisnivå. Utöver slungor kommer vi även att ha bikupor i trä och halm, bifoder, ramar och skyddskläder. Vi har inga ambitioner att bredda sortimentet utan ambitionen är att ha ett ltet sortiment med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Tyvär är honungsslungor, träkupor och monterade ramar inga bra artiklar vad avser fraktkostnader. Vi kommer att erbjuda förmånliga fraktkostnader (under våren )genom vårt leveransprogram i södra Sverige (Stockholm och söder därom )vad gäller självvändande helautomatiska slungor kommer de att säljas mot order och vad avser de små 4 ramars elektriska är vår ambition att dessa slungor är lagervara

OBS !!

I år ,2017 har vi levererat under turen Ystad - Stockholm 3 gånger och nästa tur är ca den 15e april ( då alla slungor ankommit ) Efter denna tur blir det arbete med bina och sändningarna sker då med DHL !!