Planerade leveranser 2017

 

borrby-mammasbil-154.jpg

 

Från slutet av februari kommer vi att leverera turen Ystad -Växiö-Jönköping .linköping -Norrköping -Stockholm -Uppsala och åter via Eskilstuna -Örebro-Göteborg- Halmstad- Helsingborg- Ystad.

 När vi nu utvärderar tidigare  års verksamhet var det lite order "före" säsongen och alldeles för mycket under säsongen.

Att utjämna leveranstrycket är nog inte lätt men 2020 kommer vi att ta nyttja DHL under högsäsong . Högsäsongen för biredskap sammanfaller med högsäsongen för biodlingen ! I år skall Biodlingen prioriteras ! Vi har redan nu ett antal order på slungor. Vi har en schablonfrakt på slungor ( 500 kr/ slunga ) vid leverans från egen bil. denna scblonfrakt gäller även 2020 vid tidig beställning. Vid beställnig och leverans under högsäsong  gäller DHLs taxa.

karta3.jpgkarta2.jpg

 

 

Ystad,(E65) Malmö, (E6 ) Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, GÖTEBORG,Borås, Jönköping, Värnamo, Växiö, Kristianstad, Ystad.

Ystad, Kristianstad, Värnamo( E4), Jönköping, Norköping, Stockholm,SOLNA, Västerås, Örebro,Mariestad, Skara, Alingsås GÖTEBORG, Ystad

Under 2020 kommer leveranserna att ske efter behov med start i slutet av februari, Bilen lastar 35 kubikmeter och målsättningen är att köra med "fulla lass"

Vad gäller leveranser norr om Stockholm och övriga orter som ej ligger utmed färdvägen för leveranser med egen bil kommer dessa leveransen att ske med DHL. Leveranser till orter norr om Stockholm kommer att ske från DHLs terminal i Stockholm för att reducera fraktkostnaden och jag tror vi har ett kanonavtal med DHL som är till gagn för biodlaren.

OBS !!

Beställ tidigt då sparar du på fraktkostnaden och har gott om tid att måla. Tänk till redan nu Kom inte på i maj att du skall göra några avläggare och beställ då. Mycket vad gäller biodling är planering !!