Planerade leveranser 2022

 

borrby-mammasbil-154.jpg

 

Från slutet av februari kommer vi att leverera turen Ystad -Växiö-Jönköping -Göteborg och Göteborg- Halmstad- Helsingborg- Ystad.

 När vi nu utvärderar tidigare  års verksamhet var det lite order "före" säsongen och alldeles för mycket under säsongen.

Att utjämna leveranstrycket är nog inte lätt men 2022 kommer vi att ta nyttja DHL under högsäsong . Högsäsongen för biredskap sammanfaller med högsäsongen för biodlingen ! I år skall Biodlingen prioriteras ! Vi har redan nu ett antal order på slungor. Vi har en schablonfrakt på slungor ( 500 kr/ slunga ) vid leverans från egen bil. denna scblonfrakt gäller även 2022 vid tidig beställning. Vid beställnig och leverans under högsäsong  gäller DHLs taxa.

 

 

 

 

Under 2022 kommer leveranserna att ske efter behov med start i slutet av februari, Bilen lastar 35 kubikmeter och målsättningen är att köra med "fulla lass"

 

OBS !!

Beställ tidigt då sparar du på fraktkostnaden och har gott om tid att måla. Tänk till redan nu Kom inte på i maj att du skall göra några avläggare och beställ då. Mycket vad gäller biodling är planering !!

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)