Ny samarbetspartner

Det har hänt en del i det lilla företaget Bikupa.eu På Beecome i Malmö blev det klart att det Ungerska företaget jag intoducerat i Sverige valt att i framtiden ej samarbeta med bikup.eu i famtiden. Vad gör man då ? Jo. man flyttar fram sina positioner Det har vi gjort !!

Förra veckan slöts avtal med Balkans största företag vad gäller biredskap. foderdeg och mediciner. Avtalet med bikupa.eu innebär att vi har ensamförsäljningsrätt i Sverige för hela deras sortiment. Företaget i fråga har 30 st anställda i Serbien Desutom har de dotterbolag i Kroatien , Bulgarien och Ukraina Grundaren och ägaren Toma Pavlic är en välkänd person inom biodling på Balkan. Hans lärobok i biodling är använd i de flesta länderna på Balkan Biodling på Balkan och Ukraina är ganska omfattande. Enbart i Serbien finns 40.000 biodlare. Ukraina är Europas största honungsproducent. Företaget har utveckngssamarbete med flera univeristet vad gäller medicin och foder och är den ledande leverantören på dessa marknader med en försäljning av ca 500.000 kg / år. En utbyggnad av produktionskapaciteten på går för närvarande . En utbyggnad av produktionsytan med 2000 kvm pågår.

Bikupa.eu är ett litet företag med mycket små resurser. Vi kommer att ha små resurser även framtiden och arbeta på ett annorlunda sätt jämfört med de tre stora företagen i Sverige. Vår målsättning är att ha produkter av hög kvalitet och låga priser. Detta gäller Rostfritt, träkupor, ramar och skydskläder. Vad gäller honungssslungor kommer våra priser vara mycket låga trots att vi kvalitetsmässigt har produkter med högsta kvalitet. I framtiden kommer vi även ha Evrotoms sortiment med LÅNGA leveranstider ( order kommer att packas i Serbien och samlastas ) men med helt oslagbara priser. Vi kommer att börja lite långsamt men nästa säsong 2017 är vår ambition att ha marknadens mest intressanta produktsortiment. Rostfritt, slungor, foder, medicin, kupor, skyddsläder och ramar. Sedan vi började med biredskapsförsäljning i Sverige har det tillkommit några aktörer på marknaden. Det är bra med lite mer konkurrens för biodlarsverige Ett exempel är Argsomettbi som drivs av Biodlingsföretagarnas ordförande. En intressant kombination ordförande i en branchorganisation och samtidigt ägare till ett biredskapsföretag. Detta kan bara hända i biodlarvärlden. Biodlarsverige är fantastiskt !! Nu kommer Balkans största biedskapsföretag att etablera sig på den svenska marknaden genom samarbetet med Bikupa.eu. Detta är bra för biodlarsverige Vi gör vad vi kan för att pressa priserna på biredskap för svenska biodlare. Om en månad blommar rapsen !!

4 Apr 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)